PLATSER

Vi har samarbete med ett antal olika campingar som har skapat villavagnsplatser och söker ständigt efter nya samarbetspartners. Här finns det möjlighet att koppla in sin villavagn på vatten och avlopp samt el. Om du är en av dem som bara väntar på den rätta platsen för att ställa upp din villavagn på och vill finnas med bland de kunder vi kontaktar när något blir aktuellt i just ditt önskade område? Då är du välkommen att kontakta oss via mail, info@villavagn.se‍‍‍‍‍‍‍‍‍, med din kontaktinformation så ska vi göra vårt bäst‍‍‍a för att finna din drömplats.

Om ni vill ha visningar på de olika campingplatserna är ni välkomna att höra av er till oss!

HUNNEBOSTRAND

‍‍‍WIGGERSVIK

ÖRNS CAMPING

Natursköna Hunnebostrands camping kan erbjuda fina platser för uppställning av villavagnar. Cam‍‍‍pingen är vackert belägen i en naturskön miljö, med gångavstånd från centrum i Hunnebostrand. Här är det aldrig långt till salta dopp eller att strosa runt i hamnen med utsökta restauranger, sjöbodar och fiskaffärer med havets delikatesser.

LYSINGBADET

KALMAR CAMPING RAFSHAGSUDDEN

ALMÖN

Hunnebostrand

Wiggersviks camping ligger längs kusten i det omväxlande Bohuslänska skärgårdslandskapet där havet möter graniten. Här kan du njuta av det salta vattnet och den ljuva havsutsikten. Campingen ligger nä‍‍‍ra Kungshamns centrum och det vackra Smögen.

Wiggersv‍‍‍ik

Örn‍‍‍

Örns campingen har omedelbar närhet till både skog och härligt salta bad. Här finns plats för både lek och relax för den som så önskar. Campingen är belägen ca två kilometer från den vackra Bohus-Malmön men har även närhet till Sotenäs, Kungshamn, Smögen och Hunnebostrand.

Västervik Resort är en av Sveriges största camping-resortanläggningar. En fräsch och naturskön minidestination, strax utanför Västerviks stadskärna. Här ryms allt du kan önska dig för en trygg ‍‍‍och aktiv familjeupplevelse, inklusive ohejdat med bad utom- och inomhus, restauranger, en butik och gratis servicehus – allt för att maxa kvalitetstiden tillsammans.

Lysing‍‍‍badet

En familjecamping med tomter som erbjuder gott om utrymme och havsutsikt. Campingen är belägen på en udde i Kalmarsund, med fin utsikt över såväl två öar och flera vikar. På Kalmar Camping – Rafshagsudden spenderar du din semester i vacker natur med ett naturreservat inpå knuten.

Rafshagen

Almöns Camping är den havs- och naturnära campingen som utgörs av ett kuperat landskap i den naturligt vacker Bohuslänska miljön. Belägen på en halvö är du nästan helt o‍‍‍mslutna av havet, med både klippor och sandstrand runtomkring. Upplev havsluften från en klippa eller i skuggan under ett träd.

Almön